Wederverkoper

Cafferata vuurwerk heeft in 2014 weer een unieke verkoopactie gelanceerd om uw omzet te verhogen en uwzelf te onderscheiden van de concurrent.  De actie houdt in dat de de consument "wederverkoper" kan worden van uw vuurwerk en daarmee kan sparen voor extra vuurwerk. Hij of zij kan bij het bestellen van vuurwerk aangeven "Ja ik wil wederverkoper worden".  Ze ontvangen dan direct accountgegevens waarmee ze kunnen inloggen in uw webshop op www.vuurwerktoppers.nl . In dit account staan 10 codes die ze kunnen uitdelen aan hun vrienden, familie, kennisen, zakenrelaties, etc.   Als hun relaties vervolgens ook vuurwerk aanschaffen in uw webshop krijgen zij een extra gratis pot en krijgt de wederverkoper een X percentage van die bestelling in de vorm van vuurwerktegoed.   Het systeem werkt in zekere zin als een piramide spel, omdat de relaties van de wederverkoper ook weer wederverkoper kunnen worden.  Op deze manier creeert u heel veel verkopers, en dat dan ook nog volledig geautomatiseerd zodat u er totaal geen omkijken naar heeft. 

Uiteraard zitten aan deze acties voorwaarden verbonden zodat u als detailist zo beperkt mogelijk marge inlevert, enkele voorwaarden zijn:

– Powerprijzen gelden niet mee voor het opbouwen van vuurwerktegoed (denk hierbij aan producten als Romeinse kaarsen, rotjes, grondbloemen, etc..)
– Opgebouwd vuurwerktegoed telt niet mee voor gratis vuurwerk (voorverkoopacties)
– Bestellingen die worden gedaan met vuurwerktegoed dienen ook weer minimaal € 25 te zijn 
– Overgbleven vuurwerktegoed is in het volgende jaar niet meer geldig
– Als men zelf wederverkoper is kunnen geen codes meer worden gebruikt voor de extra gratis pot

Benieuwd hoe de actie eruit ziet voor uw klant, de consument? Klik dan hier!  

Vindt u deze actie net zo uniek als wij en wilt u er graag meer over weten? Neem dan contact met ons op via de contactpagina