Over Cafferata

Cafferata Vuurwerk is sinds 1990 actief op het gebied van exclusief vuurwerk en special effects op de Nederlandse markt. Vanaf 1996 zijn wij ook op de Europese markt actief. Wij kunnen kort en bondig zijn, de groei die wij de laatste jaren doorgemaakt hebben is mede voortgekomen door een sterk samenwerkingsverband met onze klanten. Zij weten dat wij geen nevenactiviteiten buiten vuurwerk hebben en ons dus 365 dagen per jaar met vuurwerk en special effects bezig houden.

Dit heeft geresulteerd in onze nieuwbouw te Uden welke wij eind 2007 in gebruik hebben genomen. Net als onze vestiging in Nistelrode is die in Uden een van de modernste vuurwerkopslagen van Europa van waaruit wij meerdere keren per dag onze klanten snel en efficiënt kunnen bevoorraden.

Onze vestiging in Uden is onze hoofdvestiging, welke bestaat uit 20 bunkers van 50.000 kg, plus twee bewaarplaatsen van 5000 kg en een overdekte expeditieruimte waar zich ook de kantoren en de showroom bevinden. Hier ontvangen wij onze (toekomstige) relaties en zouden wij ook u uit willen nodigen om onder het genot van een brabants kopje koffie het één en ander vrijblijvend te bespreken. U kunt desgewenst ook door één van onze buitendienstmedewerkers bezocht worden.