Nieuws

 • Demo avond 2018 Cafferata Vuurwerk (7/16/2018) - Op maandag 3 september organiseert Cafferata Vuurwerk weer haar jaarlijkse demo avond. Binnenkort ontvangt u van ons de uitnodiging voor deze meest exclusieve vuurwerk demo! In de uitnodiging lichten wij ook een tipje van de sluier op over iets spectaculairs wat Cafferata Vuurwerk dit jaar in gaat zetten voor verkoopseizoen 2018. Houdt u uw brievenbus... Lees meer »
 • Catalogus (3/19/2018) - Verkoopseizoen 2017 is compleet afgesloten, op naar verkoopseizoen 2018! Cafferata Vuurwerk is er al weer klaar voor en daarom zijn wij al weer druk bezig met onze catalogus voor seizoen 2018. Op het moment zijn we bezig met productontwikkelingen in China waarna wij ons definitieve vuurwerkassortiment vast kunnen stellen en de catalogus af kunnen ronden.... Lees meer »
 • Demodag 2017 (7/11/2017) - Maandag 04-09-2017, noteert u deze datum in uw agenda! Cafferata Vuurwerk organiseert op maandag 04-09-2017 weer haar jaarlijkse demodag aan de vliegeniersstraat 19 te Uden. Bent u als winkelier benieuwd hoe ons pand eruit ziet, hoe ons kassa- en voorraadbeheersysteem werkt en welk assortiment we u aan kunnen bieden? Dan nodigen wij u van harte... Lees meer »
 • Folders 2017 (6/28/2017) - Cafferata Vuurwerk zit inmiddels al weer in de design fase van de vuurwerkfolders. 3 standaard folders gaan wij dit jaar weer vullen met een breed scala artikelen uit ons assortiment. De top artikelen, acties en natuurlijk de powerprijzen zullen standaard op elke folder aangeboden worden. Zoals u van ons gewend bent staan er elk jaar... Lees meer »
 • Compound – connected cake – doorverboden vuurwerk (4/25/2017) - Volgens bronnen zal dit jaar een nieuw vuurwerktype toegevoegd worden aan het vuurwerkbesluit, wat betekend dat er een nieuw type vuurwerk toegestaan is in Nederland. Daar spelen wij natuurlijk op in! Compound vuurwerk, ofwel doorverbonden vuurwerk wordt vanaf dit jaar toegestaan om te verkopen op de Nederlandse markt. Cafferata Vuurwerk zal hierop inspelen met bestaande... Lees meer »
 • Nieuwe huisstijl Vuurwerktoppers (4/3/2017) - Cafferata Vuurwerk is vanaf heden druk bezig met het ontwerpen van de nieuwe huisstijl voor het merk Vuurwerktoppers. Deze nieuwe huisstijl zal doorgevoerd worden in onze webshop www.vuurwerktoppers.nl , maar zal ook worden doorgevoerd in de online dealeromgeving. Verder zullen de folders, flyers, uitnodigingen, nieuwsbrieven etc. ook allemaal aangepast worden aan de nieuwe huisstijl. Wij... Lees meer »
 • Update kassa- en voorraadbeheersysteem (10/13/2016) - In de nacht van 14 op 15 oktober heeft ons kassa- en voorraadbeheersysteem een update gekregen. In deze update hebben wij een aantal verbeteringen doorgevoerd die wij aan de hand van feedback van onze klanten hebben laten ontwikkelen. Een aantal verbeteringen die we door hebben gevoerd zijn; – Het dealer gedeelte krijgt een beter gestructureerde... Lees meer »
 • Demodag 2016 (7/20/2016) - Het aftellen kan beginnen! Maandag 7 september is het weer zover, de jaarlijkse demodag bij Cafferata Vuurwerk aan de vliegeniersstraat in Uden. Op deze avond is het mogelijk voor nieuwe relaties en geïnteresseerden om een rondleiding te volgen door ons bedrijfspand. Zo krijgt u onder andere de bunkers met het vuurwerk te zien, maar ziet... Lees meer »
 • Folders 2016 (6/2/2016) - De folders van Cafferata Vuurwerk zijn weer in de maak! Onze designer is druk bezig met het ontwikkelen van onze nieuwe folders voor 2016. Elk jaar komt Cafferata Vuurwerk met 3 standaard folders, zo ook dit jaar. Elke folder beschikt over een uitgebreid assortiment en de topartikelen staan er uiteraard ook in. Cafferata Vuurwerk zal... Lees meer »
 • Demodag 2015 (8/11/2015) - Woensdag 2 september is het weer zover, de jaarlijkse demodag bij Cafferata Vuurwerk in Uden. Hier zullen wij bekend gaan maken met welke nieuwe vuurwerkartikelen wij het nieuwe verkoopseizoen in zullen gaan. Voor nieuwe relaties en geïnteresseerden geven wij een rondleiding door ons bedrijf. Ook zullen wij ons vernieuwde geavanceerde transportsysteem uitleggen voor nog meer en... Lees meer »
 • Demodagen 11 & 12 september 2014 (8/6/2014) - Donderdag 11 en vrijdag 12 september is het weer zover, de jaarlijkse demodagen bij Cafferata Vuurwerk in Uden. Zoals u van ons gewend bent zal u deze avond overladen worden met lekkere hapjes en drankjes. Ook is er de mogelijkheid tot een rondleiding door ons hypermoderne bedrijfspand. Deze avond zal spectaculair worden afgesloten met vlammenshow... Lees meer »
 • 3 verkoopdagen! (7/16/2014) - Er is veel ophef geweest na de jaarwisseling met betrekking tot het inperken van de verkoopdagen en de afsteektijd op 31 december. Cafferata Vuurwerk heeft zich aangesloten bij een werkgroep dat zich inzet voor het behoud van de vuurwerktraditie. Na het overleg in de kamer heeft het kabinet besloten om de verkoopdagen niet in te... Lees meer »
 • Werkgroep behoud vuurwerktraditie (5/15/2014) - Op 14 mei heeft Cafferata deelgenomen aan een vergadering van de werkgroep behoud vuurwerktraditie. Toevallig deze avond werden ook wij opgeschrikt door het vervelende voornemen van de minister om zowel de verkoop als afsteektijd te verkorten. U kunt er vanuit gaan dat wij hier als werkgroep druk mee bezig zijn. Wij houden u op de... Lees meer »
 • Nieuwe website Cafferata online! (3/1/2014) - Ja, het is zover!  Nadat wij in oktober 2013 een geheel vernieuwde webshop (vuurwerktoppers) voor onze dealers hebben gelanceerd, is nu de Cafferata.nl website aan de beurt.  U kunt vanaf heden ook via deze pagina direct inloggen in uw dealer-omgeving, wel zo makkelijk!