Nieuws

  • Demodag 2015 (8/11/2015) - Woensdag 2 september is het weer zover, de jaarlijkse demodag bij Cafferata Vuurwerk in Uden. Hier zullen wij bekend gaan maken met welke nieuwe vuurwerkartikelen wij het nieuwe verkoopseizoen in zullen gaan. Voor nieuwe relaties en geïnteresseerden geven wij een rondleiding door ons bedrijf. Ook zullen wij ons vernieuwde geavanceerde transportsysteem uitleggen voor nog meer en... Lees meer »
  • Demodagen 11 & 12 september 2014 (8/6/2014) - Donderdag 11 en vrijdag 12 september is het weer zover, de jaarlijkse demodagen bij Cafferata Vuurwerk in Uden. Zoals u van ons gewend bent zal u deze avond overladen worden met lekkere hapjes en drankjes. Ook is er de mogelijkheid tot een rondleiding door ons hypermoderne bedrijfspand. Deze avond zal spectaculair worden afgesloten met vlammenshow... Lees meer »
  • 3 verkoopdagen! (7/16/2014) - Er is veel ophef geweest na de jaarwisseling met betrekking tot het inperken van de verkoopdagen en de afsteektijd op 31 december. Cafferata Vuurwerk heeft zich aangesloten bij een werkgroep dat zich inzet voor het behoud van de vuurwerktraditie. Na het overleg in de kamer heeft het kabinet besloten om de verkoopdagen niet in te... Lees meer »
  • Werkgroep behoud vuurwerktraditie (5/15/2014) - Op 14 mei heeft Cafferata deelgenomen aan een vergadering van de werkgroep behoud vuurwerktraditie. Toevallig deze avond werden ook wij opgeschrikt door het vervelende voornemen van de minister om zowel de verkoop als afsteektijd te verkorten. U kunt er vanuit gaan dat wij hier als werkgroep druk mee bezig zijn. Wij houden u op de... Lees meer »
  • Nieuwe website Cafferata online! (3/1/2014) - Ja, het is zover!  Nadat wij in oktober 2013 een geheel vernieuwde webshop (vuurwerktoppers) voor onze dealers hebben gelanceerd, is nu de Cafferata.nl website aan de beurt.  U kunt vanaf heden ook via deze pagina direct inloggen in uw dealer-omgeving, wel zo makkelijk!